ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ταξιδεύει για Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Ταξιδεύει για Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα έφυγε από τη Βαρκελώνη με προορισμό την Αθήνα για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Champions League με τον Ολυμπιακό (31/10, 21:45)

Ταξιδεύει για την Αθήνα η αποστολή Μπαρτσελόνα, η οποία πέταξε από τη Βαρκελώνη με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (31/10, 21:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στις 18:15 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο προπονητής των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε, μαζί με τον Ζεράρ Ντεουλοφέου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:00 οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Ο τιμωρημένος Πικέ και ο τραυματίας Ινιέστα δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα. Αντίθετα ο Χαβιέ Μαστσεράνο έρχεται κανονικά, αν και συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη, καθώς ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό.

Η 20άδα με την οποία ταξιδεύει για την Αθήνα η Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι, Πάκο Αλκάθερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ