ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ταινία κινουμένων σχεδίων ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής ''Pixar'' βρίσκεται η Μπαρτσελόνα για την δημιουργία ταινίας κινουμένων σχεδίων, όπως αποκαλύπτει η "As".

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής "Pixar", ιδιοκτησίας της Disney, για την δημιουργία ταινίας κινουμένων σχεδίων.

"Υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους διοικούντες της Μπαρτσελόνα και της Pixar. Δεν θα είναι μία ταινία για την ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά μία ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνίστρια την Μπαρτσελόνα", ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 ο δημοσιογράφος, Ρόκκο Σταϊνχάουζερ.

"Οι Καταλανοί 'φλερτάρουν' με την Disney για πάνω από μία δεκαετία", έγραψε στο twitter ο ειδικός στο αθλητικό μάρκετινγκ, Σίμον Τσάντγουικ.

Παρόμοιες κινήσεις έχουν γίνει και από τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, με τη διαφορά ότι οι δύο αυτές ομάδες δημιούργησαν ντοκιμαντέρ και όχι ταινία κινουμένων σχεδίων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ