ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα "θύματα" του Λιονέλ Μέσι

Τα "θύματα" του Λιονέλ Μέσι
Λιονέλ Μέσι Ατλέτικο

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρει στους "8" του Champions League την... πελάτισσα του Ατλέτικο Μαδρίτης. Δείτε πόσα γκολ έχει πετύχει εναντίον της και ποια είναι τα δέκα μεγαλύτερα "θύματα" του (VIDEO).

Η κληρωτίδα είχε κέφια το μεσημέρι της Παρασκευής και μας χάρισε ενδιαφέροντα ζευγάρια για τους "8" του Champions League . Με τρεις ομάδες από την Ισπανία σε αυτή τη φάση, ο "εμφύλιος" δεν αποφεύχθηκε τελικά χαρίζοντας μας το ζευγάρι Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί στο... μάτι να μοιάζει δύσκολο, όμως υπάρχει ένας παράγοντας που το κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι εύκολο για τους "μπλαουγκράνα". Ποιος είναι αυτός;

Βλέπει Ατλέτικο και τρελαίνεται

Μα φυσικά ο Λιονέλ Μέσι. Ο 28άχρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα τόσο εναντίον της Ατλέτικο όσο και της Σεβίλλης έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της καριέρας του απέναντι σε σύλλογο. Από 25 έκαστος. Αν το πάμε και βάσει της παράδοσης μάλιστα, ο Αργεντινός μετρά 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες απέναντι στους "ροχιμπλάνκος".

Καθόλου άσχημα ενόψει των "8" του Champions League. Να σημειώσουμε πως ο Μέσι εκτός από τα 25 γκολ, έχει φτιάξει και άλλα έξι, οπότε ο αριθμός ανεβαίνει στα 31 τέρματα.

Πολλά γκολ, λίγοι αντίπαλοι

Ποιες είναι όμως οι ομάδες που έχουν "υποφέρει" περισσότερο από τον Μέσι; Όπως μπορείτε να δείτε και από τον πίνακα παρακάτω, ο Αργεντινός έχει σκοράρει 199 τέρματα απέναντι σε δέκα αντιπάλους. Σχεδόν τα μισά γκολ της καριέρας του δηλαδή σε όλες τις διοργανώσεις (449 γκολ).

Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά...

Τα "θύματα" του Λιονέλ Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ