ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα πλάνα του Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό

30/10/2017 Training of Barcelona for the game against Olympiacos for UEFA Champions League season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
30/10/2017 Training of Barcelona for the game against Olympiacos for UEFA Champions League season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με τον Μαστσεράνο στο πλάι του Ουμτιτί και με τη γνωστή επιθετική τριάδα αναμένεται να παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση του Φαλήρου (31/10, 21:45) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα προπονήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αργά το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) και με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι "μπλαουγκράνα" ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον τιμωρημένο Ζεράρ Πικέ (αποβλήθηκε στην κόντρα των δύο ομάδων στο "Camp Nou") και τον τραυματία, Αντρές Ινιέστα.

Αντίθετα στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας μπήκαν ο Χαβιέρ Μαστσεράνο - ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γρίπη και δεν ταξίδεψε γι' αυτό το λόγο στο Μπιλμπάο- και ο Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.

Μάλιστα ο Αργεντίνος θα είναι και ο παίκτης που κληθεί να καλύψει το κενό του Πικέ, παίζοντας στο κέντρο της καταλανικής άμυνας.

Σύμφωνα και με τους ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ο Txingurri θα παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3, με τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ και τους Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα.

Κολώνα στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπουσκέτς και μπροστά του ο Παουλίνο με έναν εκ των Αντρέ Γκόμες ή Ράκιτιτς. Την επιθετική τριάδα θα συνθέσουν οι συνήθεις ύποπτοι Μέσι, Ντεουλοφέου, Σουάρες,

Τα πλάνα του Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι οι Καταλανοί ήρθαν στον Πειραιά με 20 παίκτες στην αποστολή, τους Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι και Πάκο Αλκάθερ.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λατρεία και αποθέωση για Μέσι
Το Sport24.gr στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Βαλβέρδε: "Ευτυχώς που θα είμαι στον πάγκο και δεν θα παίζω"
Το ελληνικό "ευχαριστώ" του Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους
Το επιτραπέζιο που έπαιζαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πτήση για Αθήνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ