ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Μπαρτσελόνα αποθέωσαν τον Βαλβέρδε

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Μπαρτσελόνα αποθέωσαν τον Βαλβέρδε

Οι Μάλκομ, Αρτούρ και Λενγκλέ μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα και αποθέωσαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις προπονητικές του ικανότητες.

Πέρσι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα της ιστορίας της κατακτώντας τον τίτλο με 14 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και με μόλις μία ήττα σε 38 αγώνες και αυτή την προτελευταία αγωνιστική από τη Λεβάντε!

Παράλληλα, κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στη Σεβίλη με χαρακτηριστική άνεση, ενώ στο Champions League αποκλείστηκε από τη Ρόμα στους "8".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν να δέχτηκε αρκετή κριτική, ωστόσο είναι φανερό πως έχει κερδίσει το σεβασμό των μελών της οικογένειας των "μπλαουγκράνα" και κυρίως των παικτών. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Καταλανών.

Ας δούμε τι δήλωσαν οι τρεις νέοι παίκτες της Μπαρτσελόνα στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Ο Μάλκομ δήλωσε για τον Βαλβέρδε: "Ξέρω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Πέρα από το μιλάω μαζί του, μπορώ να καταλάβω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής. Βλέπω ότι έχει υπομονή με το να εξηγεί πράγματα, ακόμα και σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν καλά τα ισπανικά. Εντοπίζει τα λάθη και τι κάνεις σωστά"

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Αρτούρ: "Το είπα και σε άλλη συνέντευξη που είχα δώσει. Πιστεύω ότι έχει όλες τις ικανότητες που χρειάζεται κάποιος προπονητές. Εξηγεί ξεκάθαρα το τι θέλει να κάνουμε και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και μπορεί να διαβάσει καλά το παιχνίδι. Είναι μία φανταστική εμπειρία το να με προπονεί".

Τέλος, ο Λενγκλέ δήλωσε: "Μου έχει μιλήσει για συγκεκριμένα πράγματα για να με βοηθήσει να μπω στο κλίμα το συντομότερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων δίνει ταχύτητα στην προπόνηση και αυτό μου αρέσει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ