ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συνάντηση Αρντά Τουράν - Μπασακσεχίρ

Συνάντηση Αρντά Τουράν - Μπασακσεχίρ
Μπασακσεχίρ, Αρντά

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ "παλεύει" να αποκτήσει τον Αρντά Τουράν από τη Μπαρτσελόνα. Συνάντηση του προέδρου της τουρκικής ομάδας με τον 30χρονο επιτελικό μέσο.

Μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αρντά Τουράν κάνει η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ. Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Goksel Gumusdag συναντήθηκε με τον 30χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2020 στη Μπαρτσελόνα.

Ο Goksel Gumusdag υποστήριξε ότι η ομάδα του προσπαθεί να αποκτήσει τον σταρ του τουρκικού ποδόσφαιρου και ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος. Υπογράμμισε, πάντως, ότι δύο χορηγοί είναι έτοιμοι να κάνουν πραγματικότητα τη σπουδαία μεταγραφή με τα λεφτά που προσφέρουν.

Συνάντηση του προέδρου της Μπασακσεχίρ πραγματοποιήθηκε ασφαλώς και με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία προφανώς και έδωσε άδεια στον παίκτη να μιλήσει με την ομάδα της χώρας του.

Συνάντηση Αρντά Τουράν - Μπασακσεχίρ

Ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής διεκδικήθηκε και από τη Γαλατάσαράι, η οποία δεν βρήκε τα χρήματα μέσα από χορηγούς. Ο Αρντά Τουράν έχει παίξει 100 φορές με την εθνική Τουρκίας, 178 με τη Μπαρτσελόνα, 55 με την Ατλέτικο και 190 με τη Γαλατάσαράι.

Στους "μπλαουγκράνα" φοράει τη φανέλα με το Νο7, το οποίο ενδέχεται να πάρει ο Φιλίπε Κοουτίνιο. Αυτή τη στιγμή η Μπασακσεχίρ είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος, στο +1 από τη Γαλατά και στο +3 από τη Φενέρμπαχτσε. Υπενθυμίζεται ότι εκεί παίζει και ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Photo credits: ibfk.com.tr

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ