ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα - Τσάβι αναφέρει η "Mundo Deportivo"

FC Barcelona Xavi Hernandez attends a conference for his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015. FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona Xavi Hernandez attends a conference for his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015. FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κίκε Σετιέν φαίνεται πως μετράει μέρες στην Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι Ερνάντεθ να θεωρείται διάδοχός του στον πάγκο των "μπλαουγκράνα", σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo".

Τα άσχημα αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα μετά την επανέναρξη της δράσης, όπου μετράει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, την απομακρύνουν από τη διεκδίκηση του τίτλου και έχουν οδηγήσει στην δημιουργία κακού κλίματος για τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο των Καταλανών.

Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός έχει δεχθεί σκληρή κριτική και για το πώς χρησιμοποιεί τον Αντουάν Γκριεζμάν, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ο Γάλλος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 90'.

Οι τάσεις φυγής του οφείλονται εν πολλοίς στον χρόνο συμμετοχής που παίρνει από τον Ισπανό προπονητή. Ο Σετιέν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι την λήξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων ή θα αντικατασταθεί από τον Γκαρσία Πιμιέντα πριν την λήξη της σεζόν, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα όσο δεν αλλάζει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τηςMundo Deprtivo,Φρανσέσκ Αγκιλάρ, η Μπαρτσελόνα έχει καταλήξει στον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσάβι Ερνάντεθ. Όπως αναφέρει στο twitter,αναμένεται να κάνει αποδεκτή την πρόταση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με την σύμφωνη γνώμη και των παικτών. Μάλιστα η ενδεχόμενη συμφωνία με τον Τσάβι αναμένεται να κοστίσει στους Καταλανούς 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τσάβι σε συνέντευξη του τον Μάρτιο, είχε δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, πριν από την πρόσληψη του Σετιέν. Θυμίζοιυμε πως αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα από το 1998 μέχρι το 2015, καταγράφοντας πάνω από 700 συμμετοχές και κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα και τέσσεραChampions League.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ