ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σύσσωμη η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Ολλανδία για τον Ντε Γιονγκ

Σύσσωμη η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Ολλανδία για τον Ντε Γιονγκ

Η "καψούρα" της Μπαρτσελόνα για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ αποτυπώνεται στην προσπάθεια τεσσάρων "μπλαουγκράνα" να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Η Παρί μοιάζει να είναι το φαβορί στην απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν παραδίδει τα όπλα έστω κι αν ο ποδοσφαιριστής δείχνει τελευταία πως θέλει περισσότερο να γίνει συμπαίκτης του Νεϊμάρ και του Εμπαπέ παρά του Μέσι και του Σουάρες.

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", οι Καταλανοί και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοζέπ Μπαρτομέου μαζί με τους Σεγκούρα, Αμπιντάλ και Πλάνες ταξίδεψαν στον Άμστερνταμ (σ.σ. την Πέμπτη 17/1) για να συναντηθούν με τον 21χρονο και τον εκπρόσωπό του Αλί Ντουρσούν.

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, επιχείρησαν να μεταπείσουν το αστέρι του Άγιαξ στην απόφασή του να συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν τα κατάφεραν ωστόσο στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Αίαντας τα έχει βρει με την Μπάρτσα στα 75.000.000 ευρώ και αν και εφόσον δώσει το "ok" ο παίκτης, τότε η μεταγραφή δεν θ' αργήσει να πραγματοποιηθεί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ