ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον εισαγγελέα πέντε άτομα για το Μπαρτσελόνα Β - Ελντένσε

Στον εισαγγελέα πέντε άτομα για το Μπαρτσελόνα Β - Ελντένσε

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του υποψήφιου στημένου παιχνιδιού ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα Β και την Ελντένσε. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. (VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακρίσεις των ισπανικών Αρχών για το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα Β και την Ελντένσε. Οι Αρχές φέρεται να έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν την πιθανότητα στησίματος του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Για αυτό το λόγο δύο προπονητές, δυο παίκτες και ο εκπρόσωπος των Ιταλών επενδυτών που διοικούν την Ελνένσε βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Για την ακρίβεια πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νίκολας Γκαρθία και Μίκαελ Φερνάντες Γκρίνγουντ, τους προπονητές Φιλίπο ντι Πιέρο και Φρανσίσκο Κάσερες και τον Νόμπιλε Καπουάνι.

Στους δύο ποδοσφαιριστές κρατήθηκαν τα διαβατήρια τους και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Το ίδιο συνέβη και με τον Φρανσίσκο Κάσερες. Αντίθετα, ο Φιλίπο ντι Πιέρο και Νόμπιλε Καπουάνι μπορούν να ταξιδέψουν εκτός Ισπανίας αρκεί να παραμένουν εντός των ευρωπαϊκών συνόρων.

Ο δικηγόρος των δύο τελευταίων τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν μπορούν να φύγουν από την Ευρώπη αλλά μπορούν να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους την Ιταλία".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ