ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο χειρουργείο το Νοέμβριο ο Σουάρες

FC Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Σουάρες αναμένεται να εγχειριστεί στις αρχές Νοεμβρίου και να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 εβδομάδων. Θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό (18/10 και 31/10).

Εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες μέσα στο Νοέμβριο θα μείνει ο Λουίς Σουάρες, καθώς αναμένεται τον επόμενο μήνα να κάνει την εγχείριση στο γόνατο. Όπως μετέδωσε το Radio Catalunya ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει το πρόβλημα που "κληρονόμησε" από τον περασμένο Αύγουστο και τον τελικό του ισπανικού Super Cup με συντηρητική αγωγή και επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος μήνας για να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα ματς.

Το σκεπτικό είναι ότι οι "μπλαουγκράνα" έχουν πέντε ματς σε La Liga, Champions League και Copa del Rey (Σεβίλλη, Λεγκανές, Γιουβέντους, Βαλένθια και Μούρθια) μέσα στο Νοέμβριο. Όπως και να έχει, θα είναι παρών στις δύο αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (18/10 και 31/10 αντίστοιχα).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ