ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Λαβέτσι

Paris Saint-Germain's Argentinean forward Ezequiel Lavezzi celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) on August 25, 2013, at La Beaujoire stadium in Nantes, western France. AFP PHOTO / FRANK PERRY        (Photo credit should read FRANK PERRY/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Argentinean forward Ezequiel Lavezzi celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) on August 25, 2013, at La Beaujoire stadium in Nantes, western France. AFP PHOTO / FRANK PERRY (Photo credit should read FRANK PERRY/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει σκοπό να καταθέσει πρόταση στην Παρί Σεν-Ζερμέν για την αγορά του Λαβέτσι τον Γενάρη σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα θεωρούν τον Εσεκιέλ Λαβέτσι ως την τέλεια προσθήκη για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2016 αλλά η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να περιμένει τόσο και ήδη έχει ταξιδέψει στο Παρίσι ο Τεχνικός Διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Ρόμπερτ Μαρτίνεθ, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες των Παριζιάνων.

Οι συνθήκες για να αγοράσει τον Λαβέτσι η Μπάρτσα είναι ευνοϊκές καθώς ο παίκτης έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Παρί. Επίσης οι καλές σχέσεις του Αργεντίνου με τον Λιονέλ Μέσι και τον Χαβιέρ Μαστσεράνο ίσως αποτελέσουν άλλο ένα "συν" στο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη με τις δυο ομάδες του Μιλάνου, την Ίντερ και τη Μίλαν αλλά και με τη Γιουβέντους που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του παίκτη αλλά ο ίδιος όπως έχει δηλώσει προτιμά να παίξει για τη Μπάρτσα. Ο Λαβέτσι πριν πάει στην Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε το όνομά του στη Νάπολι και δύσκολα θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα παίρνει 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ