ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο "μικροσκόπιο" του Βαλβέρδε ο Ενζονζί

France's Steven Nzonzi is challenged by Croatia's Luka Modric, right, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Steven Nzonzi is challenged by Croatia's Luka Modric, right, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Τον παίκτη που θα καλύψει τα τετραγωνικά στον (νευραλγικό) χώρο του κέντρου αναζητά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να προκρίνει την περίπτωση του Στίβεν Ενζονζί.

Το μεταγραφικό "ναυάγιο" με το "παιδί-θαύμα" του ολλανδικού ποδοσφαίρου και του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, καθώς και οι αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στην περίπτωση του άσου της Παρί, Αντριέν Ραμπιό, ανασύρουν στον... αφρό τον Στίβεν Ενζονζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo", ο σύλλογος της Βαρκελώνης φέρεται να "γλυκοκοιτάζει" τον αμυντικό μέσο της Σεβίλλης, καθώς επιδίωξη του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να προσθέσει ένα "τρεχαντήρι" στον καταλανικό άξονα.

Ο 29χρονος ανασταλτικός χαφ -που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τους "πετεινούς" στα ρωσικά γήπεδα- δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, με τους "κανονιέρηδες" να εμφανίζονται πρόθυμοι να δαπανήσουν 35 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν στο "Emirates".

Θα αφήσει το... λημέρι του "Sanchez Pizjuan" μετά από τρεις σεζόν, 136 εμφανίσεις, 8 γκολ και 7 ασίστ ο Γάλλος (με ρίζες από το Κονγκό) άσος, για να ντυθεί στα "μπλαουγκράνα"; Η απάντηση προσεχώς...

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ