ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στήριξη της Μπαρτσελόνα στον Μέσι

Στήριξη της Μπαρτσελόνα στον Μέσι
Μέσι

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ του Λιονέλ Μέσι με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την κατηγορία της φοροδιαφυγής του Αργεντινού και του πατέρα του για τα έτη 2007, 2008 και 2009.

Στο πλάι του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση. Ο Αργεντινός επιθετικός μαζί με τον πατέρα του αντιμετωπίζουν κατηγορία για φοροδιαφυγή ύψους 4,1 εκ. ευρώ για τα έτη 2007, 2008 και 2009 και κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι 22 μήνες, διότι θα περάσει από δίκη και καλείται να αποδείξει την αθωότητά του. Οι Καταλανοί μάλιστα εκφράζουν απορίες για τους χειρισμούς της εισαγγελίας και στηρίζουν απόλυτα το μεγάλο τους αστέρι.

Μεταξύ άλλων, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την απορία της για τη διαφορά στα κριτήρια μεταξύ των δημοσίων κατηγορών. Ο λόγος είναι ότι στις 25 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε να μην υπάρξει δίωξη, ενώ ο γενικός εισαγγελέας ζητά το αντίθετο.

Επιπλέον, στέκεται στο πλάι του Μέσι και της οικογένειάς του, βοηθώντας ακόμα σε νομικό, οικονομικό και διαχειριστικό επίπεδο, ενώ επικρίνει "τις συνεχιζόμενες και εντελώς απαράδεκτες αποφάσεις για θέματα που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια των αθλητικών υποθέσεων, διότι προκαλούν ζημιά στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ