ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Sport: Όλα ανοιχτά για Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ

PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

H Mπαρτσελόνα δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Νεϊμάρ και φαίνεται διατεθειμένη να επιστρέψει με νέα πρόταση προς στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.

Το σίριαλ αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ καλά κρατεί. Οι "μπλαουγκράνα" φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να φέρουν ξανά στο Καμπ Νόου τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και όπως όλα δείχνουν οι συγκυρίες τους ευνοούν.

Το σημερινό (18/11) πρωτοσέλιδο της Καταλανικής " Sport" αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με την επιστροφή του 27χρονου στη Βαρκελώνη και μάλιστα για το επόμενο καλοκαίρι, αφού η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να επανέλθει με νέα πρόταση στο τέλος της φετινής περιόδου.

Ο Νεϊμάρ επιθυμεί όσο τίποτα να γυρίσει στην ομάδα που έφτιαξε το όνομά του, κάτι που έχει πει και δημοσίως πολλές φορές θέλοντας να πιέσει καταστάσεις. Οι σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του είναι εξαιρετικές και διατηρεί φιλίες χρόνων με τις παλιοσειρές του συλλόγου.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου όμως επηρεάζεται άμεσα και από το άλλο μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος είναι μόλις στα 20 του χρόνια, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, με την διοίκηση των Παριζιάνων να θέλει όσο τίποτα να τον κρατήσει στην πόλη του φωτός.

Τα συμβόλαια και των δύο τελειώνουν τον Ιούνιο του 2022. Αυτή τη στιγμή, ο Νεϊμάρ αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του και δεν σκέφτεται να ανανεώσει. Από την άλλη, ο Εμπαπέ είναι ευχαριστημένος στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να έχει διαμηνύσει στον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, Λεονάρντο, πως προτεραιότητα είναι ο 20χρονος.

Έτσι, του ετοιμάζουν νέα πρόταση ανανέωσης με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια, χρήματα που παίρνει ο Νεϊμάρ.

Τα τεράστια συμβόλαια όμως, δημιουργούν πρόβλημα στο σύλλογο λόγω του Financial Fair Play, με την Παρί να αναγκάζεται να κάνει "εκπτώσεις". Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα που θα κάνει την κίνησή της ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει το πολυπόθητο deal.

Sport: Όλα ανοιχτά για Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ