ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: Ο Μπέκαμ θέλει να τον πάρει στην Ίντερ Μαϊάμι

Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar)
Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η Ίντερ Μαϊάμι προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιφέρονται για τον Λουίς Σουάρες, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να παλεύει για το μεγάλο κόλπο στο MLS.

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Ρόναλντ Κούμαν, αλλά η δική του αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα πέρασε πολύ γρήγορα στα ψιλά ελέω της "βόμβας" που έσκασε με τον Λιονέλ Μέσι. Ο έμπειρος επιθετικός εξερευνά την αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τρεις ιταλικές και μια ολλανδική ομάδα να έχουν ήδη εκφράσει (με επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο) το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Κι αν στην περίπτωση του Άγιαξ τα πράγματα δεν είναι με το μέρος της ολλανδικής ομάδας ( σ.σ.: ο Αθλητικός Διευθυντής του, Μαρκ Όβερμαρς, δήλωσε πως "έχουμε λίγες πιθανότητες για να τον υπογράψουμε") το αυτό δεν ισχύει ενδεχομένως για την Ίντερ Μαϊάμι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο αμερικανικός σύλλογος προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που επιχειρούν να δελεάσουν τον 33χρονο επιθετικό, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να παλεύει για το μεγάλο κόλπο.

Η προοπτική του MLS δεν είναι -αγωνιστικά τουλάχιστον- εξίσου δελεαστική με αυτή της Serie A, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωρίζει όμως πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του, ο Λουίς Σουάρες θα "ζυγίσει" αρκετά πράγματα, κι όχι μόνο το αγωνιστικό.

Θυμίζουμε πως η Ίντερ Μαϊάμι έχει ήδη κάνει "θόρυβο" στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση του Μπλεζ Ματουιντί, που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ