ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Έκλαψα όταν είδα ότι η Μπαρτσελόνα με ήθελε, παρά το επεισόδιο με τον Κιελίνι"

Σουάρες: "Έκλαψα όταν είδα ότι η Μπαρτσελόνα με ήθελε, παρά το επεισόδιο με τον Κιελίνι"

Ο Λουίς Σουάρες εξομολογήθηκε στον συμπαίκτη του (σε ρόλο δημοσιογράφου) στην Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν της ενέργειάς του να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Μουντιάλ 2014.

Ο Ζεράρ Πικέ αφήνει που και που τους αγωνιστικούς χώρους για να πιάσει την καρέκλα και το μικρόφωνο σε θέση δημοσιογράφου. Το έκανε με τον πρώην συμπαίκτη του (νυν "αστέρα" της Παρί Σεν-Ζερμέν), Νεϊμάρ, το ξαναέκανε με τον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός εξομολογήθηκε στον Καταλανό κατά τη διάρκεια της εκπομπής "The Players Tribune", τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν της ενέργειάς του να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Μουντιάλ 2014. Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά, "έκλαψα όταν είδα ότι η Μπαρτσελόνα με ήθελε, παρά το επεισόδιο" με αποτέλεσμα να μην "χαλάσει" η μετακίνησή του από τη Λίβερπουλ.

"Όταν δάγκωσα τον Κιελίνι, κατάλαβα γρήγορα τι μπορεί να σημαίνει. Βάλαμε το γκολ με τον Γκοδίν κι εγώ δεν το πανηγύρισα, όπως πανηγυρίζω συνήθως, γιατί ακόμη σκεφτόμουν αυτό. Μπήκα στα αποδυτήρια και το πρώτο που έκανα ήταν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Από την αρχή δεν ήθελα να αποδεχθώ την πραγματικότητα. Το αρνήθηκα, έκλαιγα. Ήταν ένα διάστημα με πολύ πόνο για εμένα και για την ομάδα με αυτά που βλέπαμε.

FILE - In this June 24, 2014, file photo,Uruguay's Luis Suarez holds his teeth after running into Italy's Giorgio Chiellini's shoulder during the group D World Cup soccer match between Italy and Uruguay at the Arena das Dunas in Natal, Brazil. (AP Photo/Ricardo Mazalan, File)
FILE - In this June 24, 2014, file photo,Uruguay's Luis Suarez holds his teeth after running into Italy's Giorgio Chiellini's shoulder during the group D World Cup soccer match between Italy and Uruguay at the Arena das Dunas in Natal, Brazil. (AP Photo/Ricardo Mazalan, File) AP

Μου πέρασε από το μυαλό, ότι γι' αυτό θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί το όνειρό μου να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Μίλησα με τον Θουμπιθαρέτα (τότε τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και νυν της Μαρσέιγ) και τον πρόεδρο. Μου είπαν ότι ήταν ήρεμοι και ότι με ήθελαν. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι έκλαψα για το γεγονός ότι με αποδέχθηκαν και με ήθελαν, παρά το δάγκωμα", υποστήριξε ο Σουάρες.

Ο Λουίς Σουάρες έχει 135 γκολ σε 172 ματς με την "μπλαουγκράνα" φανέλα και 14 σε 25 την τρέχουσα σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ