ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: ''Είναι δύσκολο που φεύγω''

Σουάρες: ''Είναι δύσκολο που φεύγω''

Ο Λουίς Σουάρες σε μία έντονα συναισθηματικά συνέντευξη Τύπου, είπε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) το οριστικό ''αντίο'' στη Μπαρτσελόνα, ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένας γεμάτος κύκλος έξι ολόκληρων χρόνων έλαβε τέλος, με τη Μπαρτσελόνα και το Λουίς Σουάρεζ να λήγουν το μεσημέρι της Τετάρτης (23/9) τη συνεργασία τους. Ο 33χρονος Ουρουγουανός έμεινε ελεύθερος από τους μπλαουγκράνα, και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και ο Ουρουγουανός.

Ο πρόεδρος των Καταλανών μίλησε στην αρχή της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης Τύπου, τιμώντας με τα λόγια του τον ''πιστολέρο'' για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο: "Στο όνομα όλων των φίλων της Μπαρτσελόνα σε ευχαριστώ πολύ για αυτά τα έξι χρόνια. Ελπίζω ότι το μέλλον θα συνεχιστεί για σένα όπως τώρα.

Να είσαι ευτυχισμένος. Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι σου. Την ημέρα που θα αποφασίσεις να φύγεις από το ποδόσφαιρο, ελπίζω να έχουμε έναν αγώνα ως φόρο τιμής και ένα αντίο με όλους τους οπαδούς, όταν τελειώσει αυτή η πανδημία'', ενώ πρόσθεσε λέγοντας ''δεν είχαμε ποτέ αμφιβολίες όταν υπογράψαμε το 2014 ότι ήσουν ο παίκτης που χρειαζόμασταν".

ΛΥΓΙΣΕ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σουάρες, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου. ''Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την αντιμετώπιση που έλαβα από το σύλλογο. Αφήνω πολλούς φίλους εδώ. Συναισθήματα που έχει κάθε άνθρωπος που φεύγει. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους, για την εκτίμησή τους, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό της ομάδας.

Το να έρθω εδώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω αυτούς τους αριθμούς. Μπορώ να φύγω περήφανος και ικανοποιημένος γι' αυτά τα έξι χρόνια. Αισθάνομαι περήφανος. Πρέπει να είσαι πάντα ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα".

Όσον αφορά τον Κούμαν και την απόφασή του να μην τον υπολογίζει δήλωσε: "Ο προπονητής δεν με υπολόγιζε. Όταν με πήρε τηλέφωνο για να μου το πει, το ήξερα ήδη. Φεύγω με την αίσθηση ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου εδώ. Ξεπέρασα υπέροχους παίκτες και είμαι χαρούμενος που αφήνω μια όμορφη εικόνα. Θα μπορούν να με θυμούνται για όλα τα καλά πράγματα", ενώ αναφέρθηκε και στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του: "Με ελκύει πολύ η νέα πρόκληση. Μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι φεύγω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτά συμβαίνουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εχω ήδη μιλήσει με τον Ντιέγκο (Σιμεόνε) και τον Αντουάν (Γκριζμάν). Φεύγω με μεγάλο ενθουσιασμό και αρκετές προσδοκίες. Είναι μια ομάδα που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα και αντικατοπτρίζει ότι είναι μι ομάδα ανταγωνιστική και φιλόδοξη. Ελπίζω να πετύχω κάτι σημαντικό στη νέα ομάδα'".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ