ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Δεν θα ψάξω τον ώμο του Ράμος, η Ρεάλ δεν θα ψάξει το πόδι του Μέσι"

Σουάρες: "Δεν θα ψάξω τον ώμο του Ράμος, η Ρεάλ δεν θα ψάξει το πόδι του Μέσι"

Ο Λουίς Σουάρες ξεκαθάρισε ότι κανείς ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα δεν θα εκβιάσει ένα νέο τραυματισμό των Σέρχιο Ράμος ή Λιονέλ Μέσι, εστιάζοντας στο πνεύμα της συναδελφικότητας.

Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι είναι τα δύο μεγάλα ερωτήματα του "clasico", όσον αφορά τη συμμετοχή τους σ' αυτό και το χρόνο αυτής (ο πρώτος μάλλον ξεκινά βασικός, ο δεύτερος δεν είναι σίγουρο). Ο Ουρουγουανός φορ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, πρόταξε τη συναδελφικότητα πάνω από ενδεχόμενο νέο τραυματισμό του Ισπανού και του Αργεντινού, αντίστοιχα.

"Πάντα είναι ειδικό το να παίζεις στο Μπερναμπέου. Έχω και καλές και κακές αναμνήσεις. Το πρώτο "clasico" που θυμάμαι ήταν από την τηλεόραση, όταν έβλεπα τα γκολ του Ροναλντίνιο. Είχα την τύχη να δω στο 5-0 στο Καμπ Νόου. Εάν θα παίξει ο Μέσι, εξαρτάται από τον προπονητή, το γιατρό και το πως αισθάνεται. Εξαρτάται κι από το χρόνο, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι αυτό πιθανόν να εγκυμονεί κίνδυνο για το μέλλον. Είναι ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά, σ' αυτά τα ματς", είπε αρχικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν για τα δύο μεγάλα ερωτήματα του "clasico", Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος, αμφότεροι λόγω τραυματισμών: "Δεν θα ψάξω τον ώμο του Ράμος (εκεί είχε χτυπήσει στο ματς με τη Σεβίλλη) και δεν πιστεύω ότι κάποιος θα ψάξει το πόδι του Μέσι (ανάλογα ο τραυματισμός του Αργεντινού). Είμαστε συνάδελφοι."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ