ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σνόμπαρε τη Ρόμα για χάρη της Μπαρτσελόνα και τώρα τον "στέλνουν" στην Ίντερ

CORRECTS PLAYER'S NAME TO MALCOM INSTEAD OF CARLES ALENA - Barcelona midfielder Malcom celebrates his game-winning penalty kick during the shootout in an International Champions Cup tournament soccer match against Tottenham on Saturday, July 28, 2018, in Pasadena, Calif. Barcelona won on penalty kicks after the match was tied 2-2 in regulation. (AP Photo/Mark J. Terrill)
CORRECTS PLAYER'S NAME TO MALCOM INSTEAD OF CARLES ALENA - Barcelona midfielder Malcom celebrates his game-winning penalty kick during the shootout in an International Champions Cup tournament soccer match against Tottenham on Saturday, July 28, 2018, in Pasadena, Calif. Barcelona won on penalty kicks after the match was tied 2-2 in regulation. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Μάλκομ, το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει στα πάντα με τη Ρόμα και τον Μόντσι, αλλά επέλεξε την Μπάρτσα τελικά. Επειδή, όμως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον... βλέπει, ο Βραζιλιάνος φέρεται να είναι "φευγάτος" από την Ισπανία.

Ιταλικά δημοσιεύματα μπερδεύουν την κατάσταση στις σχέσεις του Μάλκομ με την Μπαρτσελόνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν δίνει ευκαιρίες στην πιο ακριβή μεταγραφική κίνηση που έκανε η ομάδα του το καλοκαίρι, γεγονός που σύμφωνα με το "Calcio Mercato" έχει κινητοποιήσει τους εκπροσώπους του 21χρονου να του βρουν ομάδα!

Μάλιστα, στην Ιταλία γράφουν ότι ο Μάλκομ έχει μπει στο στόχαστρο της Ίντερ...

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τον ήθελε το καλοκαίρι κι εκείνος, ωστόσο έμεινε πίσω στην κούρσα, γιατί Ρόμα και Μπαρτσελόνα έδιναν περισσότερα χρήματα. Τώρα, όμως, η εταιρία που τον εκπροσωπεί παρουσιάζεται να πιέζει για να φύγει ο πρώην winger της Μπορντό από την Καταλονία για να πάει στο Μιλάνο, διεκδικώντας με μεγαλύτερες ελπίδες θέση βασικού.

Το συμβόλαιό του, πάντως, με την Μπάρτσα εκπνέει το 2023 και φαντάζει πολύ δύσκολο μία μεταγραφή που κόστισε 41.000.000 ευρώ να φύγει σε διάστημα λίγων μηνών, χωρίς να έχει πάρει ουσιαστική ευκαιρία (έχει παίξει μόνο 2 ματς). Αξίζει να σημειωθεί ότι και το μέλλον του Βαλβέρδε δεν είναι σίγουρα στο "Καμπ Νου", οπότε σε περίπτωση που αναλάβει άλλος προπονητής ίσως να δει με διαφορετικό μάτι τον Μάλκομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ