ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Τώρα θα δούμε τι θα κάνει η Ρεάλ"

Σετιέν: "Τώρα θα δούμε τι θα κάνει η Ρεάλ"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη κόντρα στη Μπιλμπάο και τώρα περιμένει τι θα κάνει η Ρεάλ κόντρα στη Μαγιόρκα.

Η Μπαρτσελόνα ίδρωσε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει της Μπιλμπάο με 1-0 χάρη σε ένα του Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή. Έτσι, οι Μπλαουγκράνα πέρασαν ξανά στην κορυφή της La Liga με μία αγωνιστική περισσότερη και πλέον περιμένουν μία γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/6) την Μαγιόρκα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κίκε Σετιέν τόνισε ότι χρειαζόταν η ομάδα του νίκη και το τώρα θα δει τι θα πετύχει και η Ρεάλ. "Χρειαζόμασταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το καλύτερο είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Έχουμε τρεις πόντους και τώρα θα δούμε τι θα κάνει η Ρεάλ".

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπάρχει αρκετός δρόμος για το πρωτάθλημα ακόμη. "Δεν ανησυχούμε για τους αντιπάλους μας. Υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε καλά για τη συνέχεια".

Η επόμενη μάχη των Μπλαουγκράνα είναι το Σάββατο (27/6) κόντρα στην Θέλτα εκτός έδρας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ