ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Τι έχω κάνει για να είμαι στην Μπαρτσελόνα";

Barcelona's head coach Quique Setien, left, and Real Madrid's head coach Zinedine Zidane greets each other before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Quique Setien, left, and Real Madrid's head coach Zinedine Zidane greets each other before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κίκε Σετιέν παραδέχτηκε σε συνεντευξή του πως δεν πίστευε ποτέ πως εκείνος θα έπαιρνε το χρίσμα για να διαδεχτεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα λόγω... βιογραφικού.

Χρειάστηκε να μπει στην έβδομη δεκαετία της ζωής του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μίας μεγάλης ομάδας και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, παρόλα αυτά ο Κίκε Σετιέν δείχνει να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πώς έφτασε η Μπαρτσελόνα στην απόφαση να επιλέξει εκείνον για διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε μεσούσης της σεζόν.

Αυτό φάνηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ισπανική ιστοσελίδα "Periodico": "Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι μού έλεγαν πως θα μπορούσα να γίνω ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα. Εγώ όμως δεν έβλεπα τον εαυτό μου.

Γιατί; Τι είχα κάνει για να είμαι εκεί; Θα πρέπει να αναλύσεις την κατάσταση και να σκεφτείς. Ποιο είναι το βιογραφικό μου;

Σε τελική ανάλυση έχω παρόμοιες ιδέες με τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα. Εάν για παραδειγμα με καλέσει αύριο η Έιμπαρ, δεν θα είμαι σε θέση να κάνω την εκπληκτική δουλειά που κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έχω διαφορετική φιλοσοφία", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των μπλαουγκράνα.

Σημειώνεται πως ο Σετιέν μετράει ήδη 11 ματς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 7 νίκες - 1 ισοπαλία - 3 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Σετιέν χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών του
Μπαρτσελόνα: Νο.1 στόχος ο Νεϊμάρ για το καλοκαίρι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ