ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Ίσως κι εγώ να μην έχω εξηγήσει καλά τις οδηγίες μου"

Quique Setien arrives on the stage to be officially introduced as the new soccer coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Quique Setien arrives on the stage to be officially introduced as the new soccer coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε δίκαια 2-0 από τη Βαλένθια και ο Κίκε Σετιέν ανέφερε πως σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο χορτάρι και πως ίσως ευθύνεται πως δεν έχει εξηγήσει καλά τις οδηγίες του στους παίκτες του.

Στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τον έσωσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε στο 76ο λεπτό και χάρισε την εντός έδρας νίκη επί της Γρανάδα. Στο δεύτερο ματς μεσοβδόμαδα τον λύτρωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος με δυο γκολ οδήγησε στην ανατροπή, νίκη (1-2) και την πρόκριση επί της Ιμπίθα για το Copa del Rey. H τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τον Κίκε Σετιέν. Ο 61χρονος προπονητής γνώρισε την πρώτη του ήτα στον μπλαουγκράνα πάγκο, καθώς η Μπάρτσα ηττήθηκε 2-0 από τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

"Ίσως κι εγώ να μην έχω εξηγήσει καλά τις οδηγίες μου. Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό που είδε. Η Βαλένθια μάς εξέθεσε και μας έκλεισε καλά. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Αφήσαμε να περάσουν πολλές πάσες, δεν δουλέψαμε σε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και είχαμε τη δυνατότητα να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για εμάς. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς. Έχω δει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι παίκτες μου", ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ