ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τη Ρεάλ να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Σετιέν: "Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τη Ρεάλ να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, τόνισε ότι μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει τρεις πόντους διαφορά από τους "μπλαουγκράνα" όμως οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι ίδιες.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/2) τη Χετάφε στο Καμπ Νου, με τους Καταλανούς να βρίσκονται τρεις πόντους πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την Κυριακή (16/2) υποδέχεται τη Θέλτα.

Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", Κίκε Σετιέν, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι πιθανότητες μεταξύ της ομάδας του και των "μερένχες" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι ίδιες: "Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με την Ρεάλ. Έχουν προβάδισμα τριών πόντων, αλλά έχουμε ένα παιχνίδι στο Μπερναμπέου για το οποίο έχουμε υψηλές προσδοκίες".

Όσον αφορά τα αμυντικά θέματα της Μπαρτσελόνα, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί: "Δεν ξέρω αν συμφωνώ ότι έχουμε θέματα. Στο προηγούμενο παιχνίδι η Μπέτις είχε τον Φεκίρ, αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε βελτιώσει".

Τέλος, ερωτηθείς γ ια την απόκτηση ενός σέντερ φορ ο Σετιέν απάντησε: "Είναι σημαντικό να έρθει ένας παίκτης. Ας δούμε αν θα μας αφήσουν πρώτα. Περιμένουμε την απάντηση από την επιτροπή της ισπανικής Ομοσπονδίας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ