ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Δεν νιώθω ότι απειλούμαι"

Σετιέν: "Δεν νιώθω ότι απειλούμαι"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέ, στις δηλώσεις του μετά το 2-2 της ομάδας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ότι δεν νιώθει να απειλείται η θέση του στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 με την Ατλέτικο στο Καμπ Νόου αν και προηγήθηκε δύο φορές και με τη δεύτερη διαδοχική γκέλα της μέσα σε λίγες ημέρες δείχνει να εκτροχιάζεται από την κούρσα του τίτλου, εφόσον δίνεται η ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στο +4.

Η εικόνα των Μπλαουγκράνα προβληματίζει και ήδη έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια για το αβέβαιο μέλλον του Κίκε Σετιέν στον πάγκο. Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει ότι ο Σετιέν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχει κερδίσει μόλις 30 πόντους από τους πιθανούς 42, το στιλ του παιχνιδιού του είναι βασισμένο στον Μέσι, ενώ φαίνεται να μην υπάρχει ενότητα στον πάγκο.

Πάντως ο ίδιος ο Σετιέν στις δηλώσεις του μετά το 2-2 στην αναμέτρηση με τους Κολτσονέρος δείχνει να μην νιώθει απειλή για τη θέση στους Μπλαουγκράνα: "Δεν νιώθω ότι απειλούμαι" δήλωσε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά το παιχνίδι παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό, ενώ η Μπαρτσελόνα απομακρύνεται από τον τίτλο: "Είναι ντροπή, κάναμε τα πράγματα πιο περίπλοκα. Απομακρυνόμαστε απο τον τίτλο, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Η Ατλέτικο είναι μία καλή ομάδα. Θέλουμε περισσότερο δυναμισμό και συνδυασμούς. Είμαι χαρούμενος ωστόσο με τους παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

La Liga: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ μέχρι το τέλος
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ