ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω"

Barcelona's head coach Quique Setien watches from the sideline during the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP)
Barcelona's head coach Quique Setien watches from the sideline during the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP) AP

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δεν παραιτήθηκε μετά τον ταπεινωτικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν, έκανε λόγο ωστόσο για λήψη αποφάσεων.

Η Μπάγερν ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 (!) στον προημιτελικό της Λισσαβώνας σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία του Champions League και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ζεράρ Πικέ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ντροπή και άφησε ανοικτό να αποχωρήσει για το καλό της ομάδας, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προανήγγειλε αποφάσεις και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Κίκε Σετιέν.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα δεν παραιτήθηκε, ωστόσο έκανε λόγο για τη λήψη αποφάσεων.

"Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ εάν θα συνεχίσω ή όχι. Δεν εξαρτάται από εμένα. Πρέπει να αναλογιστούμε την κατάσταση και τη σημασία μια τόσο εξευτελιστικής ήττας. Με πόνεσε για τον τρόπο με τον οποίον ήλθε. Δεν με ανησυχεί το μέλλον, αλλά ο πόνος που έφερε για την ομάδα και τους οπαδούς της", υποστήριξε αναλυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 2-8: Την εξευτέλισε και πέρασε ημιτελικά Champions League
Μπαρτσελόνα: Δέχθηκε οκτώ γκολ μετά από 74 χρόνια
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 2-8: Τα highlights της βαυαρικής καταιγίδας
Μπαρτσελόνα: Η απογοήτευση Μέσι για τη βαρύτερη ήττα της καριέρας του

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ