ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σέρτζι Ρομπέρτο: "Δεν ήξερα αν ήταν όνειρο"

Barcelona's Sergi Roberto celebrates after scoring the sixth goal during the Champion League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won 6-1. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Sergi Roberto celebrates after scoring the sixth goal during the Champion League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won 6-1. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο σκόρερ του γκολ που "σφράγισε" την επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν-Ζερμέν, Σέρτζι Ρομπέρτο, υποστήριξε ότι η φάση εξελίχθηκε με τόση ταχύτητα που αδυνατούσε να αντιληφθεί εάν ζούσε όνειρο ή όχι.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 6-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν, έφθασε σε μια επική ανατροπή και κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Το έκτο γκολ των "μπλαουγκράνα" ήρθε από το πόδι του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Mundo Deportivo" υποστήριξε ότι στα πρώτα λεπτά μετά την επίτευξή του δεν μπορούσε να αντιληφθεί εάν ζούσε ένα όνειρο ή την πραγματικότητα.

Ο 25χρονος Καταλανός μπακ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Λουίς Ενρίκε αλλά και στα συγχαρητήρια μηνύματα που δέχθηκε από συγγενείς, φίλους και πρώην συμπαίκτες του.

"Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα και δεν μπόρεσα να τα οπτικοποιήσω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις πέντε το πρωί. Δεν ήξερα εάν ήταν όνειρο. Θυμάμαι τον Ραφίνια να διασχίζει το γήπεδο και να μου λέει: Σέρτζι δεν είναι όνειρο, δεν είναι όνειρο.

Έλαβα συνολικά 150 μηνύματα στο whatsapp. Αυτά που με ενθουσίασαν περισσότερο ήταν από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, γιατί αυτοί είναι εκεί και στις δύσκολες στιγμές. Όπως και από πρώην συμπαίκτες μου. Τον Πέδρο, τον Πίντο, τον Κρκιτς, τον Μουνιαΐν. Μας έκανες να κλάψουμε, μου έλεγαν πολλοί φίλοι μου.

Είχαμε ανάγκη τον κόσμο και μας υποστήριξε από το πρώτο μέχρι το 95ο λεπτό. Ήθελα μόνο να ακουμπήσω την μπάλα. Μόλις είδα ότι μπήκε γκολ, τρελάθηκα και ξεκίνησε να τρέχω προς το κόρνερ, χωρίς να ξέρω τι κάνω. Η νύχτα είναι μαγική, από αυτές που είναι όμορφο να είσαι ποδοσφαιριστής. Δεν θα κουραστώ ποτέ να το θυμάμαι.

Μερικές φορές, στη ζωή, υπάρχει δικαιοσύνη. Εδώ και πολύ καιρό δουλεύω για να πετύχω κάτι μεγάλο στην ομάδα της ζωής μου. Ο μίστερ που έκανε πλάκα γιατί δεν σκοράρω. Μου θύμισε το ματς κόντρα στη Θέλτα και μου είπε ότι ήταν θέμα πίστης, ότι έπρεπε να το πιστέψω", υποστήριξε ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ