ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο: "Θα ήθελα να δω τον Ίσκο στη Μπαρτσελόνα"

Real Madrid's Isco fights for the ball with Barcelona's Sergio Busquets, left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ίσκο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ριβάλντο, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ίσκο στους "μπλαουγκράνα", παραδεχόμενος θα ήταν δύσκολο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο deal με τη Ρεάλ.

Το κλίμα για τον Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι βαρύ. Όσα έγιναν στο προ ημερών παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τα "μπινελίκια" που εκστόμισε προς τους οπαδούς, έχουν καταστήσει ανεπιθύμητο τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με την "AS", οι "Μερένγκες" θα βάλουν πωλητήριο στον 26χρονο διεθνή, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί δύο φορές με τη Μπαρτσελόνα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα", Ριβάλντο, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα και υποστήριξε ότι θα του άρεσε η ιδέα να δει τον Ίσκο στη Μπάρτσα.

F.C. Barcelona's Brazilian forward Rivaldo, center, celebrates with teamates Pepi Guardiola, left, and Sergi after scoring a goal against Real Madrid in a Spanish league soccer match in Real's Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 3 2001. The match ended 2-2. (AP Photo/Zaheeruddin Abdullah)
Ριβάλντο AP PHOTO/ZAHEERUDDIN ABDULLAH

"Ο Ίσκο είναι μεγάλος παίκτης, αλλά όταν η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει 0-3 στην έδρα της από την ΤΣΣΚΑ, παρότι είχε ήδη εξασφαλιστεί η πρόκριση, τα πράγματα δεν μπορεί να είναι καλά. Ο Ίσκο πλήρωσε το τίμημα, καθώς ήταν στο... στόχαστρο από πριν. Πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να ξεχάσει ό,τι συνέβη" ανέφερε ο "Ρίμπο".

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει στη Μπαρτσελόνα, απάντησε: " Αν θα ήθελα να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα; Ναι, φυσικά. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα ταίριαζε απόλυτα στην ομάδα. Θα ήταν βέβαια μια πολύπλοκη υπόθεση. Είναι δύσκολο να φανταστώ πώς θα μπορούσαν δύο τέτοιοι αντίπαλοι να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή ενός τέτοιου παίκτη".

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ