ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ριβάλντο: "Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πουλήσει τον Ντεμπελέ"

Barcelona's Ousmane Dembele reacts during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Span, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ousmane Dembele reacts during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Span, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ριβάλντο παραχώρησε συνέντευξη και υποστήριξε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για την Μπαρτσελόνα να πουλήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς είναι εμφανές πως δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, καθώς ο Γάλλος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του, την τριετία που αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα, αντιμετωπίζοντας διαρκώς προβλήματα τραυματισμών που τον αφήνουν εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Οι διοικούντες την "Μπάρτσα" αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση, με το ενδεχόμενο πώλησης κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο να φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό. Υπέρ της πώλησης του 22χρονου εξτρέμ τάχθηκε κι ο Βραζιλιάνος θρύλος της Μπαρτσελόνα και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να παραχωρήσουν τον Γάλλο είτε με μεταγραφή είτε ως αντάλλαγμα, αφού δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

"Ο Ντεμπελέ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα πριν από τρία χρόνια και είχε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα και να αποδείξει την αξία του. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην δείξει ποτέ την ποιότητά του σε αυτή την ομάδα. Είναι ένας παίκτης με τεράστια αγωνιστικά προσόντα, αλλά νομίζω πως το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για την Μπαρτσελόνα να τον πουλήσει ή να τον παραχωρήσει ως αντάλλαγμα σε κάποια μεταγραφή της.

Ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς, ενώ ίσως πιέστηκε να δώσει περισσότερο σε κάποιες στιγμές. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με βάση τις προσδοκίες και ίσως είναι καλύτερο για εκείνον να αναγεννήσει την καριέρα του σε έναν άλλο σύλλογο, όπου θα νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως προσπαθεί να υπογράψει τον Νεϊμάρ και τον Λαουτάρο Μαρτίνες, επομένως ο Ντεμπελέ δύσκολα θα βρει χώρο στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει χρήματα από την παραχώρησή του. Για να υπογράψεις νέους παίκτες, πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Ρίμπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σετιέν: "Ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Καμπ Νου"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ