ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

RAC1: Στην έξοδο ο Βαλβέρδε, ο Τσάβι στο προσκήνιο για Μπαρτσελόνα

FC Barcelona Xavi Hernandez attends a conference for his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015. FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona Xavi Hernandez attends a conference for his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015. FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όπως μεταδίδουν καταλανικό Μέσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δύσκολα θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, με τον Ερίκ Αμπιντάλ να έχει μεταβεί στη Ντόχα, με σκοπό να συζητήσει με τον Τσάβι το ενδεχόμενο να αναλάβει τους "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα βίωσε μία οδυνηρή ήττα το βράδυ της Πέμπτης (09/01), με 3-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτόματα το κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και ο Λουίς Σουάρες με τον Λιονέλ Μέσι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον προπονητή τους.

Όπως μεταδίδει όμως το RAC1, ο γενικός διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Όσκαρ Γκράου, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκονται στην Ντόχα και είχαν συνάντηση με τον Τσάβι, με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαάντ του Κατάρ από το προηγούμενο καλοκαίρι και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα" δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του να προπονήσει κάποια μέρα την Μπαρτσελόνα στο μέλλον, όμως όπως έχει επισημάνει και ο ίδιος δεν θέλει να βιαστεί.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται να συζητήσουν την περίπτωση να αναλάβει τώρα την Μπαρτσελόνα και να έχουμε ένα πρόωρο διαζύγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ή το καλοκαίρι που τελειώνει και το συμβόλαιο του "Τσινγκούρι" με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα πάντως με την εκδοχή της Μπαρτσελόνα, το ταξίδι του Ερίκ Αμπιντάλ είχε ήδη προγραμματιστεί, με σκοπό να επισκεφθεί τον Ουσμάν Ντεμπελέ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Photo Credits: AP / Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ