ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ψηστήρι" Αμπιντάλ σε Πογκμπά για Μπαρτσελόνα

Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο Έρικ Αμπιντάλ, ασκεί πρέσινγκ στον συμπατριώτη του, Πολ Πογκμπά, προκειμένου να αφήσει την Γιουνάιτεντ και να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Η παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα, Έρικ Αμπιντάλ, που έχει αναλάβει, πλέον, χρέη αθλητικού διευθυντή στον καταλανικό σύλλογο, προσπαθεί να πείσει τον Πολ Πογκμπά να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον για χάρη των Καταλανών.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα "Tuttosport", ο 38χρονος πρώην αριστερός οπισθοφύλακας συναντήθηκε μυστικά με τον χαφ της Γιουνάιτεντ επί αμερικανικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Μπέβερλι Χιλς, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι δυο τους έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού αν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφία τους, τότε είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να κατηγορηθούν οι "μπλαουγκράνα" για παράνομη προσέγγιση του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του Πογκμπά με τον Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τον 25χρονο διεθνή μέσο να ψάχνει τρόπο διαφυγής από το "Old Trafford", μόλις δύο χρόνια μετά το comeback του στους "κόκκινους διαβόλους".

Πάντως, ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν παίζει... μπάλα μόνος του, αφού και η πρώην ομάδα του "χταποδιού", η Γιουβέντους, φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στο Τορίνο, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τον άξονά της.

Όπως και να 'χει, ο Πογκμπά παραθερίζει στις ΗΠΑ, φορτίζοντας μπαταρίες και αναμένει προσεχώς τις (όποιες) εξελίξεις...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ