ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρωτοσέλιδα ισπανικού Τύπου: "Η Σίτι έχει το προβάδισμα για τον Μέσι"

Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Lionel Messi reacts after a missed scoring opportunity during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Με το ζήτημα του Λιονέλ Μέσι καταπιάνονται και την Πέμπτη (27/8) τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου, με την Marca να παρουσιάζει τον Αργεντίνο σταρ αγκαλιά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η βόμβα που εξαπέλυσε ο Λιονέλ Μέσι την Τρίτη (25/8) για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα έχει ταράξει συθέμελα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι ισπανικές εφημερίδες την Πέμπτη (27/8) ασχολούνται με το ζήτημα του επόμενου σταθμού στην καριέρα του Αργεντίνου σταρ.

Η Marca στο πρωτοσέλιδό της παρουσιάζει τον Λιονέλ Μέσι αγκαλιά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ γράφει "Η Σίτι έχει το προβάσισμα". Στη συνέχεια εξηγεί ότι η αγγλική ομάδα προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Πούλγκα, ενώ η Ίντερ είναι ακόμη στο παιχνίδι.

Πρωτοσέλιδα ισπανικού Τύπου: "Η Σίτι έχει το προβάδισμα για τον Μέσι"

"Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι το τέλος για να κρατήσει το αστέρι της. Θα δεχθεί μόνο ένα υψηλό ποσό και ο Μπαρτομέου θέλει ο παίκτης να εξηγήσει το κίνητρό του στον κόσμο".

Πρωτοσέλιδα ισπανικού Τύπου: "Η Σίτι έχει το προβάδισμα για τον Μέσι"

Τέλος, η καταλανική Sport εμφανίζει τις φανέλες των Ίντερ, Παρί, Σίτι και Γιουνάιτεντ με το όνομα του Μέσι και αναφέρει: "Φαίνεται αλλαγή - Ο Μέσι είναι ξεκάθαρος ότι θέλει να φύγει και η πώλησή του μπορεί να τεθεί σε διαπραγμάτευση. Ο Μπαρτομέου επιμένει σε παραμονή του. Ο Γκουαρδιόλα της Σίτι έχει το πλεονέκτημα".

Πρωτοσέλιδα ισπανικού Τύπου: "Η Σίτι έχει το προβάδισμα για τον Μέσι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσι: Ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι
TyC: Ο Μέσι θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Μέσι: Ο Μπαρτομέου θέλει να συναντήσει άμεσα τον Αργεντινό
Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι και το μέλλον στη New York City FC
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ