ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρωταθλήτρια (και) στα χαμένα πέναλτι η Μπαρτσελόνα!

Πρωταθλήτρια (και) στα χαμένα πέναλτι η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει οκτώ (!) πέναλτι την φετιινή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν σε σύνολο 15 που έχει κερδίσει και κατέχει το απόλυτο ρεκόρ. Τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες από τον Μέσι και οκτώ στην καριέρα του (VIDEOS).

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η Μπαρτσελόνα θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας για μια ακόμη χρονιά. Ο... τίτλος που δεδομένα είναι δικός της και δεν κινδυνεύει από καμία άλλη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, είναι αυτός των χαμένων πέναλτι.

Αισίως, την φετινή σεζόν η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει νικηθεί οκτώ (!) φορές από την άσπρη βούλα σε σύνολο 15 εκτελέσεων. Μάλιστα, συνολικά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχει πάρει 21 και έχει σκοράρει στα 10, όπερ σημαίνει ότι το ποσοστό επιτυχίας της δεν είναι καν 50%.

Στο 6-0 με την Χετάφε στο "Καμπ Νου", ο Λιονέλ Μέσι νικήθηκε στο 10ο λεπτό από τον Γκουαΐτα και ήταν το τέταρτο χαμένο του πέναλτι στο πρωτάθλημα και 8ο στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Σάμουελ Ετό που μετρούσε επτά. Ένα ακόμη... ρεκόρ για τον Αργεντινό, αλλά όχι απ' αυτά για τα οποία θα έχει να υπερηφανεύεται στο τέλος της τεράστιας καριέρας του. Αν, δε, πάρει ένα ακόμη πέναλτι, θα φτάσει την Μπέτις με 16 από την σεζόν 1986-87.

Αυτοί που έχουν χάσει πέναλτι φέτος

Ο Λιονέλ Μέσι έχει χάσει πέναλτι φέτος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την Λεβάντε, με την Θέλτα όπου... θυσιάστηκε για να πασάρει στον Σουάρες και με την Χετάφε. Επίσης, έχει χάσει πέναλτι ο Νεϊμάρ με την Λας Πάλμας και με την Μπέτις, ενώ με την με την Ράγιο Βαγιεκάνο και την Χιχόν ο Λουίς Σουάρες.















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ