ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Προφορική συμφωνία Βιδάλ με Μπαρτσελόνα"

Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's opening goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arturo Vidal celebrates after scoring his side's opening goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", ο Αρτούρο Βιδάλ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ ήταν πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Ίντερ, αλλά η "σφήνα" της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sport", o Χιλιανός μέσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες την "Μπάρτσα", αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση του Αντριέν Ραμπιό.

Αν ο Γάλλος μέσος αποχωρήσει τελικά από την Παρί Σεν Ζερμέν, τότε οι "μπλαουγκράνα" θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του και δεν θα ολοκληρώσουν το deal με τον Βιδάλ.

Παρ' όλα αυτά, το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως ο 31χρονος χαφ θα ταξιδέψει τις προσεχείς ώρες στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής, η Μπάγερν Μονάχου συζητάει την παραχώρησή του με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ