ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρόεδρος Λεγκανές: "Ο κανονισμός δεν είναι δίκαιος, ευνοήθηκε η Μπαρτσελόνα"

Πρόεδρος Λεγκανές: "Ο κανονισμός δεν είναι δίκαιος, ευνοήθηκε η Μπαρτσελόνα"

Η Λεγκανές αντιδρά μέσω του προέδρου της για το νέο κανονισμό που επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Η Μπαρτσελόνα κατέβαλε τη ρήτρα ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στη Λεγκανές για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν το νέο κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο ομάδες που αποδεικνύουν εγγράφως ότι χάνουν εξαιτίας τραυματισμού έναν παίκτη μπορούν να τον αναπληρώσουν, ακόμη κι αν η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει.

Ο πρόεδρος της Λεγκανές, Μαρτίν Ορτέγκα, αντέδρασε μέσα από συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι είναι ένας άδικος κανονισμός που ευνοεί την Μπαρτσελόνα.

"Θέλουμε να υψώσουμε τη φωνή μας. Είμαστε σε μία κατάσταση που επιφέρει τεράστια ζημιά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το νέο κανονισμό. Θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε περίπτωση που υπήρχε κοινή συμφωνία μεταξύ ομάδων, αλλά οι ισχύοντες κανόνες δεν προσφέρουν ισότητα μεταξύ των ομάδων. Πιστεύουμε ότι ο κανόνας δεν είναι δίκαιος και η Μπαρτσελόνα έχει ευνοηθεί από αυτόν. Η μόνη τραυματισμένη πλευρά είναι η Λεγκανές" τόνισε ο Ορτέγκα.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Μπρέθγουεϊτ για τον επαγγελματισμό του μέχρι και την τελευταία στιγμή: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον παίκτη. Ήταν άψογος επαγγελματίας μέχρι την τελευταία μέρα που έφυγε από την ομάδα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ