ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Ο Μέσι μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τα 38"

FC Barcelona's Carles Puyol, right, congratulates Lionel Messi, left, after Messi scored a goal against Atletico de Madrid during a Spanish league soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 4, 2008. (AP Photo/David Ramos)
FC Barcelona's Carles Puyol, right, congratulates Lionel Messi, left, after Messi scored a goal against Atletico de Madrid during a Spanish league soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 4, 2008. (AP Photo/David Ramos) AP PHOTO/DAVID RAMOS

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 38, ενώ υποστήριξε πως οι Καταλανοί πρέπει να κατακτήσουν όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται με εκείνον στο ρόστερ.

Η παραμονή ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και μετά το καλοκαίρι συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τον έχει βάλει σε σκέψεις όσον αφορά στο μέλλον του. Αποκορύφωμα, η αντίδραση στα social media για τα σχόλια του αθλητικού διευθυντή της "Μπάρτσα", Ερίκ Αμπιντάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sport".

Με αφορμή όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα εντός ομάδας, ο Κάρλες Πουγιόλ κατέθεσε την άποψή του, υποστηρίζοντας πως οι "μπλαουγκράνα" πρέπει να κατακτήσουν όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται με τον 32χρονο επιθετικό στο ρόστερ και πως δεν αξίζει να γίνεται συζήτηση απ' την στιγμή που ο Μέσι είναι κανονικά στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως -με βάση τον τρόπο ζωής του- ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ικανός να αγωνίζεται μέχρι τα 38.

"Ο Μέσι είναι 32. Ένας παίκτης όπως ο Λίο που προσέχει τον εαυτό μου, μπορεί να παίξει μέχρι τα 38. Γιατί, όμως, συζητάμε για την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, όταν ο ίδιος βρίσκεται ακόμα εδώ; Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να κατακτήσει όσα περισσότερα μπορεί με εκείνον στο ρόστερ", ήταν το σχόλιο του εμβληματικού αρχηγού της Μπαρτσελόνα για τον πρώην συμπαίκτη του.

Photo Credits: AP Photo/David Ramos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ