ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πολύ κοντά σε Αρτούρ η Μπαρτσελόνα

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos) AP PHOTO/WESLEY SANTOS

H καταλανική εφημερίδα "Sport" αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Αρτούρ.

Μετά τους Φιλίπε Κοουτίνιο και Γέρι Μίνα, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sport", οι διοικούντες την "Μπάρτσα" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους αντίστοιχους της Γκρέμιο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Αρτούρ.

Ο 21χρονος χαφ είναι μία απ' τις αποκαλύψεις της εφετινής σεζόν, έχοντας 39 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν 30.000.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου, με την Γκρέμιο να θέλει 36.000.000 ευρώ.

Όπως είναι εμφανές, το χάσμα είναι πολύ μικρό και αναμένεται να "γεφυρωθεί" τις προσεχείς ώρες. Σε περίπτωση συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αρτούρ αναμένεται να παραμείνει στην Γκρέμιο μέχρι το καλοκαίρι, αν και οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας θα τον ήθελαν έως το τέλος του 2018.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, αφού πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι, ακόμα κι αν δεν τον κρατήσει στο ρόστερ, να τον παραχωρήσει δανεικό σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Wesley Santos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ