ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα με Αρντά Τουράν

FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arda Turan attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τις υπηρεσίες του Αρντά Τουράν θα στερηθεί για το επόμενο διάστημα η Μπαρτσελόνα, ύστερα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα της Τουρκίας με αντίπαλο τη Φινλανδία (2-0).

Άσχημα είναι τα νέα για τον Αρντά Τουράν, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Φινλανδία (2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Τούρκος διεθνής αποκόμισε πρόβλημα στους προσαγωγούς κι αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ απ' τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα. Πάντως, το πιο σημαντικό είναι ότι θα απουσιάσει σίγουρα απ' τον πρώτο αγώνα των "μπλαουγκράνα" απέναντι στη Γιουβέντους για τη φάση των "8" του Champions League (11/4).

Επίσης, η συμμετοχή του στη ρεβάνς του "Camp Nou" (19/4) δεν είναι καθόλου σίγουρη, μιας και θα κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να τεθεί στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Βέβαια, το καλό για τον 30χρονο είναι ότι έχει μπροστά του 24 ημέρες, ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό και να δηλώσει παρών στο "Clásico", το οποίο θα λάβει χώρα στο "Santiago Bernabéu" στις 23 Απριλίου. Μάλιστα, το ραντεβού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να κρίνει τον πρωταθλητή της La Liga.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ