Μίνιμουμ 200.000.000 ευρώ ζητά η Μπαρτσελόνα για τη μετονομασία του "Camp Nou"

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την αναζήτηση χορηγού για τη μετονομασία του "Camp Nou", με το κατώτατο όριο ν' ανέρχεται σε έσοδα 200.000.000 ευρώ για δεκαετές συμβόλαιο.

Οι παραιτήσεις του Μανέλ Αρόγιο (αντιπρόεδρος μάρκετινγκ) και του Φρανθέσκο Κάλβο ("δεξί χέρι" του) είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει λίγο η αναζήτηση χορηγού για τη μετονομασία του "Camp Nou".

Ωστόσο, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά. Ήδη, οι "μπλαουγκράνα" έχουν δεχθεί δύο προτάσεις. Μία από τις ΗΠΑ και μία από την Ασία. Η ομάδα της Βαρκελώνης, ωστόσο, έχει θέσει κατώτατο όριο στις προτάσεις.

Δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση που θ' αποφέρει έσοδα μικρότερα του ποσού των 200.000.000 ευρώ για δεκαετές συμβόλαιο.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η τελευταία αγωνιστική της La Liga (11-12/5/ 2019), προκειμένου η συμφωνία να εγκριθεί από τη Συνέλευση.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.