ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Θέλουμε να παραμείνει ο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde talks with Gerard Pique during during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and FC Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde talks with Gerard Pique during during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and FC Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Χετάφε και υποστήριξε ότι οι "μπλαουγκράνα" παίκτες θέλουν ο "txingurri" να παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 2-1 της Χετάφε στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" της Μαδρίτης και απέκτησε πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ατλέτικο στη μάχη για την κορυφή της ισπανικής Liga.

Ο κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα", Ζεράρ Πικέ, τοποθετήθηκε στο θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα της ομάδας και δεν είναι άλλο από την επέκταση της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έπλεξε το εγκώμιο του "txingurri" κι ευχήθηκε να παραμείνει τεχνικός της ομάδας από τη Βαρκελώνη και την επόμενη σεζόν: "Είναι δική του απόφαση και πρέπει να τον σεβαστούμε γιατί είναι ο προπονητής μας. Θα θέλαμε να συνεχίσει. Κάνει εκπληκτική δουλειά. Η διαχείριση που επιτυγχάνει με την ηρεμία του, φέρει αποτελέσματα", υποστήριξε ο Πικέ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ