Πικέ: "Στόχος να παίξει η Ανδόρα στο Champions League"

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα κι εδώ και λίγους μήνες ιδιοκτήτης της FC Ανδόρα, Ζεράρ Πικέ, υποστήριξε ότι όνειρο του είναι η άσημη σήμερα ομάδα της Ιβηρικής να παίξει μελλοντικά στο Champions League.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2018 έγινε γνωστό ότι ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, αγόρασε την FC Ανδόρα της ομώνυμης χώρας με στόχο να την ανεβάσει στις επαγγελματικές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Καταλανός στόπερ εξήγησε ότι τα όνειρά του για την ομάδα από την Ανδόρα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (12/4) ξεκαθάρισε ότι θέλει να δει την ομάδα της Ιβηρικής να παίξει στο μέλλον στο Champions League.

"Είναι φιλόδοξο το πρότζεκτ μας. Πρέπει να ακουστεί ο ύμνος του Champions League στην Ανδόρα, αν και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Για την εταιρία μου είναι ειδικό πρότζεκτ γιατί αντιπροσωπεύει όλη τη χώρα",υποστήριξε ο Ζεράρ Πικέ.

Στόχος αρχικά είναι να την οδηγήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος. Η εταιρία μάνατζμεντ του Καταλανού, Kosmos, ανέλαβε τα χρέη του κλαμπ που ιδρύθηκε το 1942 κι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Καταλονίας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS