ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Ο εφιάλτης του Άνφιλντ θα μείνει ζωντανός στο χρόνο"

Πικέ: "Ο εφιάλτης του Άνφιλντ θα μείνει ζωντανός στο χρόνο"

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε για τον "εφιάλτη" της ανατροπής που έζησε από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και ξεκαθάρισε ότι δύσκολα θα σβηστεί από τις μπλαουγκράνα μνήμες.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να παίζει το Σάββατο (25/5, 22:00) τον τίτλο του Copa del Rey στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" κόντρα στη Βαλένθια, αλλά οι μνήμες από τη συντριβή (4-0) στο "Άνφιλντ" είναι ακόμη νωπές.

Ο 32χρονος Καταλανός κεντρικός αμυντικός των μπλαουγκράνα, Ζεράρ Πικέ, χαρακτήρισε ως "εφιάλτη" τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League κι εκτίμησε ότι δύσκολα θα σβηστεί από τις μνήμες του ιδίου και των συμπαικτών του.

"Μετά το πρώτο γκολ, το οποίο ήλθε γρήγορα, ασυναίσθητα σου έρχεται η εικόνα από τη Ρώμη (αντίστοιχος αποκλεισμός από τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά την περυσινή σεζόν). Ύστερα ήλθαν άλλα δύο γκολ πολύ γρήγορα. Σίγουρα μπλοκάραμε σε θέμα σκέψης, αλλά επίσης δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Μας έλειψαν τα πάντα. Η Λίβερπουλ πίεσε ψηλά, έπαιξε έντονα, το Άνφιλντ έπαιξε το ρόλο του.

Δεν αποδειχθήκαμε ικανοί. Συμβαίνει μερικές φορές. Ήταν πολύ σκληρή βραδιά. Μας πήρε πολύ να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί περνούσαν οι μέρες και δεν μπορείς να ξεχάσεις την ήττα. Ήταν ένας εφιάλτης που θα διαρκέσει στο χρόνο. Αλλά, πρέπει να πάμε μπροστά", υποστήριξε ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "El Pais".

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ