ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πέρισιτς και Ντι Μαρία οι εναλλακτικές της Μπαρτσελόνα

FILE - In this April 1, 2017, file photo, Paris Saint Germain's Angel Di Maria celebrates after he scored a goal against Monaco during their League Cup final soccer match in Decines, France. A French official says police investigating suspected tax fraud linked to the soccer industry have raided the headquarters of Paris Saint-Germain and the homes of three Argentine players in France. The official said anti-corruption police units searched the homes of PSG players Angel Di Maria and Javier Pastore, and that of Nantes forward Emiliano Sala on Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani, File)
FILE - In this April 1, 2017, file photo, Paris Saint Germain's Angel Di Maria celebrates after he scored a goal against Monaco during their League Cup final soccer match in Decines, France. A French official says police investigating suspected tax fraud linked to the soccer industry have raided the headquarters of Paris Saint-Germain and the homes of three Argentine players in France. The official said anti-corruption police units searched the homes of PSG players Angel Di Maria and Javier Pastore, and that of Nantes forward Emiliano Sala on Tuesday, May 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani, File) AP

Η κωλυσιεργία που παρατηρείται στις περιπτώσεις των Κοουτίνιο και Ντεμπελέ, ωθεί την Μπαρτσελόνα σε στροφή στα πρόσωπα των Πέρισιτς και Ντι Μαρία.

Τον τρόπο για να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τα 222 εκατ. ευρώ από την μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ψάχνει η Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο επεισόδιο που παίχτηκε στο σήριαλ με τον Φελίπε Κοουτίνιο και την πρόθεση των "μπλαουγκράνα" να τον προσγειώσουν στην Βαρκελώνη, θέλει την Λίβερπουλ να ανακοινώνει την μη παραχώρηση του Βραζιλιάνου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και τον παίκτη να απαντά λίγες ώρες αργότερα με επίσημο αίτημα μεταγραφής του.

Άρνηση εισέπραξε η Μπαρτσελόνα και από την Ντόρτμουντ, αναφορικά με την διαθεσιμότητα του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος διεθνής απάντησε με... κοπάνα από την προπόνηση και μάλιστα ήταν άφαντος, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής του, Πέτερ Μπος. Στην Καταλονία πάντως επιμένουν ότι οι "μπλαουγκράνα" έκαναν ρελάνς για τον Ντεμπελέ, ρίχνοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 90 εκατ. ευρώ. Με τον παίκτη έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μοιάζει να προχωρά άμεσα, στην Βαρκελώνη έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές τους. Ιβάν Πέρισιτς και Άνχελ Ντι Μαρία παίρνουν σειρά αν τις επόμενες μέρες δεν βρεθεί η φόρμουλα απόκτησης των Φελίπε Κοουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Πέρισιτς είναι ένας παίκτης που έχει μπει στο μάτι του Ζοζέ Μουρίνιο, που θα τον ήθελε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός πρόσφατα αποκάλυψε ότι δεν έχει τάσεις φυγής και θα ήθελε να παραμείνει στην Ίντερ, ωστόσο δεν γνώριζε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα... Οι "νερατζούρι" θα συζητούσαν την πώληση του για ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα 50 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Ντι Μαρία; Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι είναι ο εκλεκτός του... Λιονέλ Μέσι, που θα ήθελε να δει τον συμπατριώτη του στο "Camp Nou". Η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει σπρώξει μια... καραβιά χρήματα για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ (δίνει 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό!) και σίγουρα θα μπει στην διαδικασία να πουλήσει παίκτες. Το πρόβλημα εδώ έχει να κάνει με τις τεταμένες σχέσεις των Παριζιάνων με τους "μπλαουγκράνα". Σε καθαρά διαπραγματευτικό επίπεδο, με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο Παρίσι - Βαρκελώνη για τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", τις τελευταίες ώρες προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα και ο Ριάντ Μαχρέζ αλλά για την ώρα οι "μπλαουγκράνα" δεν ασχολούνται με τον Αλγερινό εξτρέμ της Λέστερ.

Photo credits: (AP Photo/Laurent Cipriani, File)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ