ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρουσίασε Ντε Γιονγκ, μίλησε για Γκριεζμάν-Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου

Dutch soccer player Frenkie de Jong poses for media and supporters as he is unveiled as an FC Barcelona player at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Dutch soccer player Frenkie de Jong poses for media and supporters as he is unveiled as an FC Barcelona player at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου παρουσίασε επίσημα τον Φρένκι Ντε Γιονγκ ενώ παράλληλα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και για τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει Γκριεζμάν και Νεϊμάρ.

Επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τον πρώην -πλέον- παίκτη του Άγιαξ να υπογράφει συμβολαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς και κατόπιν να παρουσιάζεται επίσημα στους φίλους των "μπλαουγκράνα" που βρέθηκαν πάνω από 15.000 στις εξέδρες του "Καμπ Νόου" για να τον υποδεχτούν.

Δεν είναι ωστόσο μόνο ο Ντε Γιονγκ που απασχολεί την Μπαρτσελόνα αυτή την περίοδο, με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ισπανίας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να κάνει αναφορά σε τρεις ακόμα παίκτες που το ονομά τους έχει συνδεθεί με τους "μπλαουγκράνα" αυτή την εποχή.

"Λέω εδώ και λίγο καιρό πως ξέρω που θα παίζει ο Ντε Λιχτ τη νεα αγωνιστική σεζόν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, καθώς τις ανακοινώσεις θα πρέπει να τις κάνουν οι ενδιαφερόμενες πλευρές", τόνισε ο Μπαρτομέου για τον αρχηγό του Άγιαξ, για τον οποίο ενδιαφερονται -εκτός της ομάδας του- και οι Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρουσίασε Ντε Γιονγκ, μίλησε για Γκριεζμάν-Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου

Επιπλέον, ο διοικητικός ηγέτης της "Μπάρτσα" έκανε δηλώσεις και για τους Νεϊμάρ και Γκριεζμάν, που σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο αποτελούν τους μεγάλους στόχους της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε αυτό το καλοκαίρι.

"Ξέρουμε πως ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ξέρουμε όμως επίσης ότι η Παρί δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε.

Την Πέμπτη, υπήρχε ραντεβού μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου και του μέλους της διοίκησης της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, για να μιλήσουμε για τον Γκριεζμάν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Οι καταστάσεις αλλάζουν από τη μία χρονιά στην άλλη και αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει 100% στην Μπαρτσελόνα. Ενδιαφερόμαστε, όμως είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο να λέμε πως θα έρθει εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο προειδοποιεί την Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ