ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Παραμονή Ράκιτιτς με αύξηση αποδοχών στην Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ιβάν Ράκιτιτς θα (παρα)μείνει στην Μπαρτσελόνα, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, όπως υποστηρίζει η "Marca".

Δεν το κουνάει από Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος φαίνεται να αψηφά τις παριζιάνικες "σειρήνες", σφραγίζοντας την παραμονή του στο "Καμπ Νου", με επέκταση συμβολαίου και αύξηση μισθού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Marca", ο Κροάτης μπαλαδόρος "ψηφίζει" Βαρκελώνη για την συνέχιση της καριέρας του, την ώρα που οι κανονισμοί του Financial Fair Play υψώνουν "απαγορευτικό" στην Παρί, η οποία σκόπευε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου εγκεφαλικού μέσου, ύψους 125 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα συνωμοτούν, η απόκτηση του διεθνούς με τη "Χρβάτσκα” δημιουργικού χαφ θα παραμείνει όνειρο... θερινής νυκτός για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία είναι αναγκασμένη να στρέψει σε διαφορετική κατεύθυνση το μεταγραφικό της βλέμμα.

Οι οιωνοί δείχνουν ότι ο Ράκιτιτς θα εξακολουθήσει να φοράει τα "μπλαουγκράνα" και μετά το 2021, με τις απολαβές του να παίρνουν την... ανιούσα.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ