ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους ο Πικέ

Barcelona's Gerard Pique gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράρ Πικέ παραδέχτηκε ότι η Γιουβέντους προκρίθηκε δίκαια στα ημιτελικά του Champions League και επιπλέον ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Τι είπε για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την φετινή της πορεία στο Champions League, καθώς το εμπόδιο της Γιουβέντους αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για την φετινή ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Η ανατροπή του 3-0 ήταν αδύνατη και ως εκ τούτου οι Καταλανοί δεν συνεχίζουν στον θεσμό, με τον Ζεράρ Πικέ να παραδέχεται ότι δικαίως η "Γηραία Κυρία" πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

"Η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα και ήταν καλύτερη στα δύο παιχνίδια σε γενικές γραμμές από εμάς. Άξιζε να περάσε και της εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο", ανέφερε ο Πικέ και μετά αναφέρθηκε στην αποθέωση από τον κόσμο παρά τον αποκλεισμό:

"Είναι ένας σκληρός αποκλεισμός, αλλά το τραγούδι του κόσμου τα τελευταία λεπτά θα το θυμόμαστε για πάντα. Από τις λίγες φορές που γίνεται αυτό εδώ έπειτα από τέτοιο αποτέλεσμα και πραγματικά είμαι περήφανος".

Για το ντέρμπι με τη Ρεάλ, σχολίασε: "Είμαστε άνθρωποι και σίγουρα ένας αποκλεισμός επηρεάζει, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να γίνει το λιγότερο δυνατό. Θα πάμε στο Μπερναμπέου για να νικήσουμε. Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ