ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παίκτη από την Παλμέιρας "χτυπάει" η Μπαρτσελόνα

Ricardo Clarke of Paraguay's Nacional, right, fights for the ball with Matheus Fernandes of Brazil's Botafogo during a Copa Sudamericana soccer match in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 16, 2018. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Ricardo Clarke of Paraguay's Nacional, right, fights for the ball with Matheus Fernandes of Brazil's Botafogo during a Copa Sudamericana soccer match in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 16, 2018. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο 21χρονος κεντρικός χαφ της Παλμέιρας, Ματέους Φερνάντες, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα ήδη μίλησαν με το κλαμπ της Βραζιλίας για να διερευνήσουν τις προθέσεις τους σχετικά με τον παίκτη.

Στην αγορά της Βραζιλίας ρίχνει τα μεταγραφικά της δίχτυα η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "globoesporte", η ομάδα της Βαρκελώνης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματέους Φερνάντες, ο οποίος είναι 21 ετών κεντρικός χαφ και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023.

Η Παλμέιρας, ομάδα στην οποία ανήκει, τον είχε αγοράσει πέρυσι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ύψος 1.83 και είναι διεθνής με την U20 της Σελεσάο.

Με Λουίς Φελίπε Σκολάρι και Μάνο Μενέσες ο Φερνάντες δεν είχε θέση βασικού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, υπό την καθοδήγηση του Αντρέι Λόπες, ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα της Παλμέιρας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ