ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ουμτιτί: "Βαρετή η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα"

Ουμτιτί: "Βαρετή η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα"

Με αξιοθαύμαστη ειλικρίνεια, ο νυν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ουμτιτί, κατέθεσε την άποψή του για την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ουμτιτί, εξέφρασε την προτίμησή του προς την Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράϊκαρντ, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτή τη Γκουαρδιόλα ήταν λίγο... βαρετή.

Χαρακτηριστικά, είπε στο “ESPN”: “Την περίοδο που ο Ροναλντίνιο και ο Ντέκο κέρδισαν το Champions League (2006), όταν ο Φράνκ Ράικαρντ ήταν προπονητής, λάτρευα να τους παρακολουθώ. Το στιλ τους, ο τρόπος που κρατούσαν την μπάλα, ο τρόπος που την κινούσαν... Καμία άλλη ομάδα δεν το έκανε όπως εκείνη. Υπήρχε μια εκπληκτική νοοτροπία νικητή. Οι παίκτες δεν έμοιαζαν ποτέ ικανοποιημένοι. Σχεδόν ποτέ δεν έχανα παιχνίδι τους”.

“Όταν ανέλαβε ο Γκουαρδιόλα, έγινε λιγότερο ενδιαφέρον. Είπα στους φίλους μου: αγαπώ τον τρόπο που παίζει η Μπαρτσελόνα, αλλά όταν κρατάς την μπάλα για δέκα χρόνια είναι λίγο βαρετό. Μετά από αυτό, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στο να αναπτύσσει τον τρόπο που έπαιζε”.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιόν στην Μπαρτσελόνα, έναντι 30.000.000 ευρώ και, μέχρι στιγμής, μετράει 11 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ