ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Όχι" της Μπαρτσελόνα για Βεράτι

FILE - In this Sunday, Dec. 11, 2016 file photo, PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France. Verratti was given a seemingly unusual yellow card for anti-sporting behavior known in the game as trickery when he knelt down and headed the ball back to his goalkeeper during a French league match against Nantes on Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Thibault Camus, File)
FILE - In this Sunday, Dec. 11, 2016 file photo, PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France. Verratti was given a seemingly unusual yellow card for anti-sporting behavior known in the game as trickery when he knelt down and headed the ball back to his goalkeeper during a French league match against Nantes on Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Thibault Camus, File) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε κρούση για να κάνει πρόταση απόκτησης του μεταγραφικού στόχου του περασμένου καλοκαιριού, Μάρκο Βεράτι, ωστόσο απέρριψε αυτήν την προοπτική.

Ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ράιολα πήρε αρνητική απάντηση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση του για το μέσο της Παρί Σεν-Ζερμέν Μάρκο Βεράτι, μετά από την απόκτηση του Αρτούρ από τους Καταλανούς.

Το περασμένο καλοκαίρι η καταλανική ομάδα προσέφερε στην Παρί το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να απορρίπτει την πρόταση. Ωστόσο, ο Ράιολα πρότεινε εκ νέου τον Ιταλό ποδοσφαιριστή στους "μπλαουγκράνα", για να εισπράξει ένα ευγενικό "όχι" από τους Καταλανούς.

Οι πόρτες του "Καμπ Νόου" έκλεισαν για τον 25χρονο, καθώς η ομάδα της Καταλονίας πρόσφατα συμφώνησε με τον παίκτη της Γκρέμιο Αρτούρ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" στη γαλλική πρωτεύουσα μετά από την αποβολή του στη ρεβάνς του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με άρθρο της, η "Equipe" επικεντρώνεται στο σύνολο των παικτών του γαλλικού συλλόγου με τον τίτλο "ο Βεράτι πρέπει να ωριμάσει".

Επιπλέον, με την άφιξη των Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαμπέ, ο Βεράτι δεν λογίζεται πια ως το μέλλον του συλλόγου. Έχοντας φτάσει στα 25, γίνεται λόγος πως πρέπει να ωριμάσει ώστε να μπορέσει σε μελλοντικές στιγμές να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Ο προπονητής του, Ουνάι Έμερι, στάθηκε στην ανάγκη να μάθει πώς να διατηρεί την ψυχραιμία του σε στιγμές έντασης. "Είναι αλήθεια πως ο Μάρκο έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Έχουμε μιλήσει μαζί του και δεν είναι η πρώτη φορά. Μπορεί να βελτιώσει τον χαρακτήρα του. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια των αγώνων".

"Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτόν. Έχει δείξει μεγάλη βελτίωση και θα συνεχίσει να δείχνει. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το παρόν και το μέλλον της Παρί. Γνωρίζει πως πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα. Θα συνεχίσει την προσπάθειά του ώστε να γίνει ωριμότερος", ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ