ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Όχι" της Guangzhou Evergrande σε Μπαρτσελόνα για Παουλίνιο

Guangzhou Evergrande FCs Paulinho of Brazil takes the ball away as FC Barcelona's Luis Suarez right, chases during their semifinal match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Thursday, Dec. 17, 2015. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Guangzhou Evergrande FCs Paulinho of Brazil takes the ball away as FC Barcelona's Luis Suarez right, chases during their semifinal match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Thursday, Dec. 17, 2015. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP

Η κινέζικη ομάδα, Guangzhou Evergrande, έκανε γνωστό επισήμως ότι απέρριψε πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ της Μπαρτσελόνα για τον 28χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Παουλίνιο.

Από τις 24 Ιουνίου είχε διαρρεύσει στον ισπανικό Τύπο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον μέσο της Guangzhou Evergrande, Παουλίνιο. Το είχε επιβεβαιώσει, μάλιστα, με δηλώσεις του και ο ίδιος ο 28χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Οι "μπλαουγκράνα" προχώρησαν σε επίσημη πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ προς την κινέζικη ομάδα. Πρόταση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Guangzhou Evergrande.

Μάλιστα, οι Κινέζοι θεωρούν ότι η πώληση του Βραζιλιάνου δεν είναι καν διαπραγματεύσιμη. "Ο Παουλίνιο υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του στις αρχές του 2017 και είναι σημαντικός παίκτης για εμάς μακροπρόθεσμα. Γι' αυτό απαντήσαμε επίσημα στην Μπαρτσελόνα. Απορρίψαμε την πρότασή της για τον Παουλίνιο, δεν είναι στα σχέδιά μας η πώληση του παίκτη", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο Παουλίνιο γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάο ντε Ασούκαρ. Το 2006 ήρθε στην Ευρώπη για τη Βίλνιους κι έπειτα ακολούθησαν οι Λοτζ, Μπραγκαντίνο, Κορίνθιανς και Τότεναμ, από την οποία μετακινήθηκε στην Κίνα έναντι του ποσού των 14.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ