ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ούτε γλυκόζη, ούτε τσίχλα: Ιδού τι χάπι πήρε ο Μέσι!

Ούτε γλυκόζη, ούτε τσίχλα: Ιδού τι χάπι πήρε ο Μέσι!

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Λιονέλ Μέσι δεν έλαβε ούτε δισκίο γλυκόζης, ούτε τσίχλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά ένα ειδικό χάπι για τις στομαχικές διαταραχές του.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, ο Λιονέλ Μέσι έσκυψε, έβαλε το χέρι του μέσα στην κάλτσα του αριστερού του ποδιού, πήρε κάτι και το έβαλε στο στόμα του.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς ήταν αυτό που μάσησε ο Αργεντινός, διότι δεν είναι μια εικόνα που συνηθίζουμε να βλέπουμε. Ειδικά, δε, αν αφορά τον Μέσι, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Αρχικά, υπήρξαν πληροφορίες πως έλαβε ένα συνηθισμένο δισκίο γλυκόζης για τις ναυτίες του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η "Sport" ο Αργεντινός σούπερ σταρ έλαβε ένα χάπι Almax, το οποίο βοηθάει το Μέσι με τις στομαχικές διαταραχές του. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χαπιού είναι πως καταπραΰνει τις στομαχικές διαταραχές μέσα σε ένα λεπτό.

Θυμηθείτε το συμβάν:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ